A magyar külgazdasági és külügyminiszter havannai tárgyalásai során megbeszélést folytatott Bruno Rodríguez külügyminiszterrel, Rodrigo Malmierca külkereskedelmi és külföldi befektetési, Abel Prieto kulturális, José Ramón Saborido Loidi felsőoktatási miniszterekkel, továbbá Ulises Rosales del Toro-val, a Minisztertanács alelnökével, Ana María Mari Machado-val, a Nemzetgyűlés alelnökével, valamint Jaime Ortega bíborossal.

 

                    

                                         Találkozó Bruno Rodríguez külügyminiszterrel (KKM-MTI)

Látogatása alkalmával aláírták a gazdasági együttműködési megállapodás módosítását, az oktatási és tudományos együttműködési programot a 2018-2020 évekre, valamint a kulturális együttműködési programot 2018-2019-2020 évekre.

 

                      

Együttműködési program aláírása Abel Prieto kulturális miniszterrel (KKM-MTI)

 

           

Együttműködési program aláírása José Ramón Saborido Loidi felsőoktatási miniszterrel (KKM-MTI)

 

Orlando Hernández Guillén-nel, a Kubai Kereskedelemi Kamara elnökével közösen nyitották meg a Magyar-Kubai Üzleti Fórumot, amelyen, jelenlétében 7 vállalatközi egyetértési megállapodás (MoU) került aláírásra.

 

„Tudásalapú gazdaság Magyarországon – innovációs és K+F együttműködések akadémiai- és gazdasági szereplők között” címmel előadást tartott a CNEURO Intézetben.